Регионалните и глобалните предизвикателства, реформите, провеждани от правителството за повишаване

...
Регионалните и глобалните предизвикателства, реформите, провеждани от правителството за повишаване
Коментари Харесай

Молдовският министър-председател разговаря с българския президент

Регионалните и световните провокации, промените, провеждани от държавното управление за повишение на благосъстоянието на жителите, както и активизирането на молдовско-българското съдействие в основни области бяха измежду тематиките, които разискаха министър председателят на Молдова Дорин Речан и президентът на България Румен Радев, оповестиха от държавния отдел " Комуникации ", съобщи МОЛДПРЕС.

Лидерите разискаха и последните събития в региона на сигурността в района и опитите за дестабилизиране на нашето общество за подкопаване на вероятностите за интеграция в Европейски Съюз.

" Въпреки всички провокации, присъединението към огромното европейско семейство е приоритет и ние вървим твърдо напред в реализирането на нужните промени ", сподели молдовският министър председател.

Страните приветстваха откриването в Тараклия на филиала на Русенския университет " Ангел Кънчев " в България. Това ще усъвършенства качеството на образованието и професионалното образование на младежите в южната част на страната, изискванията на труд на учителите, а приключилите ще получават дипломи по специалности, упълномощени и приети в Европа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР