Регионална библиотека Дора Габе“ - Добрич, обявява II Национален онлайн

...
Регионална библиотека Дора Габе“ - Добрич, обявява II Национален онлайн
Коментари Харесай

Стартира II Национален онлайн конкурс за детска рисунка Творческият свят на Дора Габе в рисунки

Регионална библиотека „ Дора Габе “ - Добрич, афишира II Национален онлайн конкурс за детска рисунка под наслов " Творческият свят на Дора Габе в рисунки ".

Конкурсът е за деца и възпитаници от 6 до 18 година от цялата страна, а тематиката - отворена, с цел да могат участниците да разпрострат въображението си без ограничавания.

Инициативата има за цел разпространение творчеството на именитата поетеса, преводачка и общественичка, добруджанката Дора Габе (1888 – 1983) измежду децата и учениците, обогатяване със наличие на прояви, подкрепящи грамотността, навиците за четене, развиване и изява на креативния гений на подрастващите.

Конкурсът започва на 19 март на фейсбук страницата на библиотеката и ще завърши в 12.00 ч. на 19 април 2024 година По правилник, броят на харесванията на всяка оповестена рисунка ще дефинира и спечелилите, които ще получат грамота и парична премия:
Първа премия (120.00 лева.)Втора премия (80.00 лева.)Трета премия (50.00 лева.)
Конкурсът ще завърши с награждаване на отличените участници при разкриване на Маратона на четенето, на 23 април /вторник/ от 10.00 ч. в библиотеката.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР