Редовно правителство се избира за четиригодишен мандат, не с други

...
Редовно правителство се избира за четиригодишен мандат, не с други
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Правителство до пролетта, което не е политическо, е доста налудничава идея

" Редовно държавно управление се избира за четиригодишен мандат, не с други периоди, визирани в някакъв план на решение. Правителство до пролетта, което не е политическо, е много налудничава концепция ", разяснява в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Така тя разяснява концепцията, подкрепяна от " Демократична България ", " Изправи се БГ! Ние идваме! " и Българска социалистическа партия, за кабинет, който да работи към 6 месеца и в него министри да са най-вече специалисти, плюс някои от служебните.

" На България й е нужно постоянно държавно управление, което да взема решения и което носи отговорност ", акцентира Атанасова, представена от Българска телеграфна агенция.

По думите й следва освен отговор на всички тежки рецесии, които явно служебното държавно управление не може да ръководи, престои да се гласоподава и създаде бюджет за идната година. "

" Това не е добре да направи служебният кабинет, тъй като по-късно не е ясно нито по какъв начин ще се харчат средствата , нито кой ще носи отговорност, нито дали българските жители желаят назначено от президента държавно управление да ръководи страната ", безапелационна бе депутатката.

Тя заявява, че ГЕРБ постоянно взе участие в избори с една-единствена цел - повече доверие от повече български жители, естествено и победа.

" Всички други, които се обявяваха за наша опция, явно, не са такава - не са в положение да поемат никаква отговорност, имаше към този момент две благоприятни условия - април и юли. Смятам, че търпението на българите ще се изчерпи, те желаят непоклатимост и сигурност, само ГЕРБ досега е потвърдил, че може да я обезпечи ", акцентира Атанасова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР