Редовниятсекс, високитедоходи и сходните политически възгледи са ключът към щастливата

...
Редовниятсекс, високитедоходи и сходните политически възгледи са ключът към щастливата
Коментари Харесай

Влюбени двойки разкриват тайните си за щастлива връзка

Редовният секс , високите приходи и сходните политически възгледи са ключът към щастливата дълготрайна връзка сред сътрудниците, откри изследване, оповестено във в. " Ню Йорк таймс ".


 
Изданието цитира проучване на уеб страницата за трайни запознанства Eharmony. Според анкета, извършена измежду потребителите на портала, най-щастливи в дълготраен проект са двойките, които постоянно вършат секс .
 Най-щастливи в дълготраен проект са двойките, които постоянно вършат секс Най-щастливи в дълготраен проект са двойките, които постоянно вършат сексThinkStock/Getty Images
Но това не е единственото изискване за процъфтяването на " безконечната дружба " сред сътрудниците. Тя бива най-добре скрепена с съществуването на две деца и годишен приход от най-малко 75 хиляди $.

 
" Образованието и сходните политически възгледи в наши дни са по-важни за стабилността на двойката, спрямо времената отпреди 5 години ", съобщи шефът на уеб страницата Грант Лангстън.-->
 Замисляли ли сте се да разнообразите разходката си, като повървите обратно? Най-щастливи в дълготраен проект са двойките, които постоянно вършат сексThinkStock/Getty Images
Резултатите от проучването демонстрират, че макар съществуващите разлики, мъжете и дамите споделят мнението, че взаимният живот е по-голям от брака . В това били уверени 70 % от интервюираните.


 
В хода на проучването било установено, че дамите повече ценят финансовата непоклатимост на колегата, до момента в който мъжете залагат на външността .
 
В анкетата на Eharmony взели участие 2300 души.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР