Редно е да направим оценка на служебните кабинети, но не

...
Редно е да направим оценка на служебните кабинети, но не
Коментари Харесай

На ЖИВО: Десислава Атанасова: Редно е да направим оценка на служебните кабинети

Редно е да създадем оценка на служебните кабинети, само че не оценка от опозицията. Това съобщи Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от от трибуната в Народно събрание.

По думите ѝ и двата кабинета на Румен Радев са се провалили и то в накй-важната борба - битката с ковид. "Статистиката е ужасяваща за броя на смъртните случаи. Генерирахте цялостен неуспех за имунизацията. Замразихте зелените коридори с претекст, че възрастните хора би трябвало да се имунизират, с цел да ги спасите - не ги спасихте ", сподели още тя и добави, че има едвам 5000 дози сложени ваксини за денонощие.

Атанасова дефинира и като безспорен неуспех доставката и въвеждането на щадящите проби за учениците. "Обещахте им да ги пандизите последни, а затворихте единствено тях ", сподели тя.

Бяха изхарчени над 300 млн.лева за венециански машини, а отбезахме ниска изборна интензивност, безапелационна бе Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР