Redmi, суббрандът на Xiaomi, се подготвя за глобалната премиера на

...
Redmi, суббрандът на Xiaomi, се подготвя за глобалната премиера на
Коментари Харесай

Анонсът наближава: смартфонът Redmi Note 12S получи сертификат от IMDA

Redmi, суббрандът на Xiaomi, се приготвя за световната премиера на смарт телефона Redmi Note 12S. Той към този момент е утвърден от авторитетните органи FCC и EEC, а през днешния ден мина и сертификацията на IMDA. Във всички бази данни бъдещият мобилен телефон се появява под номер на модела 2303CRA44A.

Съдейки по изложените спецификации, Redmi Note 12S ще бъде допустимо непосредствен до Note 11S. Миналогодишният модел се характеризираше с поддръжката на 33W зареждане, до момента в който сегашният модел ще може да се похвали със зарядно с мощ от 67W.

Redmi Note 12S ще бъде оборудван с 6,43-инчов AMOLED екран с Full HD+ резолюция и периодичност на освежаване на екрана от 90 Hz. Той ще се базира на системата върху чипа Helio G96 и ще разполага с до 8GB RAM и 128GB флаш диск. Смартфонът ще работи под ръководството на операционната система Android 13 с фирмения потребителски интерфейс MIUI 14.

Според изтеклата към сегашен ден информация главната камера на смарт телефона Redmi Note 12S ще бъде четворна. Главният оптичен датчик ще има резолюция от 108 МР, плюс 8 МР фотосензор с широкоъгълна оптика плюс 2 МР  за макро фотоси и още 2 МР за премерване на дистанциите в сцената за приемането на по-добър боке резултат.

Очакванията са Xiaomi да се придържа към традицията и да предложи своя нов смарт телефон при неособено висока цена.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР