Редица ваканционни горещи точки в Испания започнаха да въвеждат отново

...
Редица ваканционни горещи точки в Испания започнаха да въвеждат отново
Коментари Харесай

Ваканционните горещи точки в Испания въвеждат отново правила за носене на маски за лице, тъй като случаите на Covid нарастват

Редица ваканционни горещи точки в Испания започнаха да вкарват още веднъж наложителни правила за носене на маски в лечебните заведения заради Covid и грипната зараза в страната.

Здравните управляващи в страната оповестяват, че лечебните заведения и здравните центрове се пренасищат, като пациентите са оставени да лежат в коридорите или да чакат с часове за лекуване. Испанското сдружение за фамилни лекари приканва за наложително потребление на маски в тези места, заявявайки, че вълната на Covid и грипа през зимата излиза отвън надзор.

Въпреки че испанското държавно управление към момента не е направило никакво известие за връщане на разпоредбите за носене на маски, някои райони като Валенсия - домът на Бенидорм - са въвели още веднъж маски при избрани условия.

Здравните управляващи в района вкараха наложителното потребление на маски в здравните центрове заради повишаването на респираторните инфекции, в опит да спрат инфекциите и да защитят уязвимите хора. В момента Валенсия регистрира % от 1501...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР