Редица сенатори от Републиканската партия остро разкритикуваха президента на Съединените

...
Редица сенатори от Републиканската партия остро разкритикуваха президента на Съединените
Коментари Харесай

Сенатори републиканци критикуват Тръмп за съветската му икономика

Редица сенатори от Републиканската партия остро разкритикуваха президента на Съединените американски щати Доналд Тръмп за желанието му да отдели 12 милиарда $ за подкрепяне на животновъдите и земеделските производители, които са най-засегнати от комерсиалните контрасанкции.

„ Това от ден на ден замязва на руски вид стопанска система: комисари вземат решение на кого да откажат [субсидии] и на кого да раздадат богатства “, съобщи сенатор Рон Джонсън.

Според сенатор Пат Туми въпросната „ помощ е комбиниране от неприятни политики и още по-лоши политики “, предава БГНЕС.

По-рано стана известно, че управляващите в Съединени американски щати имат желание да провиснал 12 милиарда $, с цел да подкрепят локалните земеделци и животновъди, които попаднаха по ударите на комерсиалните контрасанкции на непознатите страни.

През последните месеци Тръмп се конфронтира с голям брой американски търговски сътрудници като едностранно вкара наказателни мита върху вноса на стомана, алуминий и китайски артикули на стойност десетки милиарди долари. Тези дейности на американската администрация провокираха налагането на контрасанкции от засегнатите страни, от които най-сериозно пострадаха производителите на соя и свинско месо.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР