Редица претъпления са били установени по време на спецакция в

...
Редица претъпления са били установени по време на спецакция в
Коментари Харесай

Спецакция в Пазарджишко: Разкрити са престъпления, има и установен 8-годишен за ловки джебчийски кражби

Редица претъпления са били открити по време на спецакция в област Пазарджик , оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Операцията е била осъществя през вчерашния ден, като е била разпоредена от основния секретар на министерството и е обвързвана за противодействието на битовата престъпност, притежанието и разпространяването на опиати, пътната сигурност.

В акцията са взели присъединяване чиновници от структурите на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик, полицейските ръководства в регионалния град, Велинград, Панагюрище, Пещера и Септември, бранш „ Пътна полиция “. Активно са се присъединили и екипи от Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив.

В хода на полицейските дейности са били тествани 1246 души , 1043 моторни транспортни средства , 12 пункта за изкупуване на железни боклуци , 5 автоморги и сервизи , 13 заложни къщи и 32 търговски обекти / павилиони, магазини, кафенета/. За открити закононарушения са формирани 9 досъдебни производства по общия ред и 7 бързи производства. Съставени са 86 акта за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.

Установена е самоличността на петима причинители на обири включително на две 8-годишни момчета от Пазарджик и Панагюрище , както и 13-годишен младеж от село Драгор.

В единия от случаите чиновници от полицейски сектор „ Изток “ в Пазарджик работили по изясняване на кражба на сумата от 5000 лв. от чантичката на мъж , който пускал фиш в тото пункт и още 450 лв. от портфейл на таксиметров водач.

В хода на полицейската акция чиновниците на реда са открили, че създателят и на двете ловки джебчийски обири е 8-годишен от Пазарджик . С всички малолетни и малолетни работят инспектори „ Детска педагогическа стая “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР