Редица европейски медии реагираха веднага по повод писмото на президента

...
Редица европейски медии реагираха веднага по повод писмото на президента
Коментари Харесай

Писмото на Михайлов до УЕФА със сериозен отзвук в Европа

Редица европейски медии реагираха незабавно във връзка писмото на президента на БФС Борислав Михайлов до генералния секретар на УЕФА Теодор Теодоридис. По-рано през днешния ден той изпрати писмо до европейската централа във връзка мненията на някои от британските национали, че ще изоставен терена, в случай че бъдат обиждани на расистка основа по време на квалификацията с България на националния стадион " Васил Левски ".

" България отговори на удара! Президентът на БФС упрекна Англия и Саутгейт, че назовават българските почитатели расисти ", написа The Sun.

" България недоволна от позицията на Англия по отношение на расизма ", добавя ирландският ефирен канал RTE.  Англия - България 4:0 @@@
" Президентът на Българския футболен съюз изпрати публична тъжба, с която упреква британските звезди като Тами Ейбрахам за опасенията им за расизъм от страна на почитателите ", написа Daily Mail.
 Легендите Боби Михайлов и Краси Балъков си стиснаха ръцете @@@
" България подлага на критика проекта за овакантяване на терена поради расистки обиди ", написа BBC.

" Българският футболен съюз прикани играчите на Англия да съблюдават разпоредбите ", е озаглавен материалът на Eurosport ASIA по тематиката.
ЕВРО 2020 7 кръг, петък 11 октомври  Черна гора 21:45предстои  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР