Редица чуждестранни партии, политици и държавни ръководители изпратиха поздравителни адреси

...
Редица чуждестранни партии, политици и държавни ръководители изпратиха поздравителни адреси
Коментари Харесай

Ръководители на чуждестранни партии отправиха поздрави по повод откриването на 20-ия конгрес на ККП

Редица задгранични партии, политици и държавни ръководители изпратиха приветствени адреси до Централен комитет на ККП и генералния секретар Си Дзинпин във връзка откриването на 20-ия конгрес на ККП.

В приветствието си ръководителят на партия „ Единна Русия “ Дмитрий Медведев декларира, че с общите старания на генералния секретар Си Дзинпин и всички членове на ККП, Китай осъществя обилни достижения в голям брой области и върви решително към превръщането си в съвременна социалистическа страна. Благодарение на своето мощно управление, ККП се трансформира във водеща мощ в процеса на национално възобновление, написа Медведев.

Председателят на Румънската социалдемократическа партия Марчел Чолаку счита, че задачите, сложени от 20-ия конгрес на ККП ще насърчат благоденствието на китайския народ, както и ще са от изгода за опазване на международния мир и непоклатимост. Румънската социалдемократическа партия е подготвена да поддържа градивни контакти с ККП, с цел да основават повече богатства за двата народа, се споделя още в посланието на Чолаку.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР