Редица американски медии и блогове коментираха годежа на българката Радина

...
Редица американски медии и блогове коментираха годежа на българката Радина
Коментари Харесай

Расистки скандал беляза сватбата на Радина със сина на Майкъл Джордан

Редица американски медии и блогове разясниха годежа на българката Радина Анева и сина на именития баскетболист Майкъл Джордан. Скандалната нотка пристигна от споменаването на хаштага #TeamNoBlackWomen или " Отбора, който споделя " не " на черните дами ".

A post shared by Radina Aneva (@a_radina) on Dec 31, 2017 at 7:44pm PST

Той символизира смесените връзки, в които чернокожи мъже избират бели дами. Според изявленията Джефри Джордан сходно на татко си неслучайно е избрал Радина, чиято кожа е снежнобяла.

A post shared by Radina Aneva (@a_radina) on Sep 14, 2017 at 11:24am PDT

Изданията настояват, че след скъпоструващия му бракоразвод Майкъл Джордан напълно е минал в тима на белите дами. Припомняме ви, че по силата на предбрачния контракт някогашната брачна половинка на баскетболиста Хуанита Ваной получи галактическата сума от 168 милиона $. Рапърката Трина даже разгласява на стената си във Facebook една от множеството публикации по тематиката с въпрос: „ Какво мислите за това? “. Публикацията има повече от хиляда реакции, а множеството от коментиращите считат, че расата на един човек не би трябвало да е определяща за любовните му връзки.

Вие по какъв начин смятате?

Прочети повече на: woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР