Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 1 септември. Няма

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 1 септември. Няма
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 1 септември

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 1 септември.

Няма да подпишем предлагането за нова конституция, в случай че в него не влязат и не бъде съгласуван с нашите оферти. Би следвало преди да се приказва за събиране на 120 подписа, да има изясняване на позициите - тъй като аз научих за този план 2 часа преди да бъде входиран в Народното събрание.

Фондация „ Антикорупционен фонд “ (АКФ) изпрати подробен юридически разбор на обстоятелствата, разкрити в документалната поредност по следствието на АКФ „ Осемте джуджета “, който приключва с зов към способените институции да упражнят пълномощията си по проблема.

„ С сътрудниците от съдружния съвет ГЕРБ- " Обединени патриоти " постигнахме кардинално единодушие към тематиката за нова конституция и привикване на Велико национално заседание “. Това разяснява пред " 24 часа " ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, която е и в преговорния екип на ГЕРБ за внасяне на плана за нова конституция.

Турската стопанска система означи рекорден срив. И това става макар ограниченията, подхванати от ръководещите. Подобен спад не е имало от 1998 година насам, след като в страната се вършат сходни изследвания, написа изданието Deutsche Welle.

С 11 гласа „ за “, 9 „ срещу “ и без „ въздържал се “ Комисията по правни въпроси поддържа концепцията на ръководещите от ГЕРБ за промени в изборното законодателство, обвързвано с машинното гласоподаване, съобщи БГНЕС.

„ Спрете да финансирате нашата мафия “. Това написа върху плакати, издигнати пред представителството на Европейската комисия (EК) в София. В понеделник беше 54-ият ден на уличните митинги, в които българите упорстват за оставката на премиера Бойко Борисов и основния прокурор на страната Иван Гешев.

През април 1917 година, завръщайки се от заточение, с цел да поеме кормилото на Руската гражданска война, Владимир Ленин взе ферибот от Швеция до Засниц, малко градче в североизточна Германия, ситуирано на брега на Балтийско море, а по-късно с трен до Финландската гара в Петроград, който по-късно става Ленинград, а през днешния ден се назовава Санкт Петербург.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР