Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 17

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 17
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 17 януари

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 17 януари.

ГОРИВАТА ПОСКЪПВАТ ОЩЕ, ЛИТЪР МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ 3 ЛЕВА

Литър дизел или бензин може да доближи 3 лв.. За това предизвести пред bTV Андрей Делчев от Българската петролна и газова асоциация, като посочи, че се надява да не се доближава до тази " психическа преграда ".

ЧАКА НИ СКОК НА ЦЕНИТЕ НА ЛЕКАРСТВАТА БЕЗ РЕЦЕПТА

Производителите на медикаменти са дали поръчка за повишаване на медикаментите в размер от 4 до 20% поради инфлацията. Това разгласи пред Нова телевизия ръководителят на Асоциацията на притежателите на аптеки Николай Костов.

БУЯР ОСМАНИ: НЕ съдебномедицинска експертиза ВЕЧЕ В ЮГОСЛАВИЯ, ИСКАМЕ ДА съдебномедицинска експертиза В СЪЮЗ С БЪЛГАРИЯ

В дневния ред на срещата сред Кирил Петков и Димитър Ковачевски, а и в диалозите оттук насетне може да влезе въпроса за промени в метода на работа, структурата и състава на Съвместната комисия по историческите и просветителни въпроси. Това съобщи външният министър на Северна Македония Буяр Османи в изявление за Българска национална телевизия.

УВОЛНИХА ПОВТОРНО ШЕФКАТА НА " АВТОМАГИСТРАЛИ " ДЕСИСЛАВА ХРИСТОВА

Министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов подписа през днешния ден заповед за освобождение на изпълнителния шеф на „ Автомагистрали “ ЕАД Десислава Христова. Предстои регистриране на смяната в Търговския указател, заяви районното министерство.

МАРТИН ДИМИТРОВ: ПЕНСИОНЕРИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА СА ТИКТАКАЩА БОМБА

Миналата седмица депутатът от " Демократична България " Мартин Димитров разкри информация за това какъв брой хора в пенсионна възраст са наети в администрацията. От въпросите му, изпратени до всички министерства и отговорите, които получава, излиза наяве, че държавната администрация безусловно е задръстена от пенсионери. Свързахме се с него, с цел да разберем от кое място, съгласно него идва казусът и какво е решението.

КОВИД ВАКСИНА ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ - ПОСЛЕДЕН ШАНС ЗА ФРАНЦИЯ ДА ПРЕМИСЛИ

След две седмици на бурни диспути законопроектът за имунизационния документ във Франция бе признат в неделя с 215 гласа " за ", 58 " срещу " и 7 " въздържал се ". Депутатите от левицата, които гласоподаваха срещу обаче, пуснаха две разнообразни тъжби до Конституционния съвет (еквивалент на Конституционния съд в България), които ще отсрочат обнародването на закона с няколко дни.

46 НАСЕЛЕНИ МЕСТА У НАС ВЕЧЕ СА С РЕЖИМ НА ТОКА

Две общини от Варненска област - Вълчи дол и Дългопол, и една от Пазарджишко – Лесичово, вкараха към този момент режим на уличното осветяване.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР