Редакционният екип ви представя най-важните новини днес. ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ: НА

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини днес. ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ: НА
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за коронавируса днес, 10 април

Редакционният екип ви показва най-важните вести през днешния ден.
ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ: НА ПЪТ съдебномедицинска експертиза ДА ПРОВАЛИМ ВСИЧКО - НИКЪДЕ В ЕВРОПА НЯМА ТАКОВА ДВИЖЕНИЕ Пожарна охрана УЛИЦИТЕ
Ние може би сме единствената страна в Европа, в която има такова придвижване по улиците, на път сме сами да провалим всичко. Това сподели ръководителят на Националния действен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски пред предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ФАРМАЦЕВТИЧНИЯ СЪЮЗ С ОБВИНЕНИЕ ЗА ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА
Председателят на Българския фармацевтичен съюз и някогашен шеф на Агенцията по медикаментите проф. Асена Стоименова е била упрекната по текст от Наказателния кодекс, с който се санкционира всяването на суматоха, разгласи самата тя в известие до медиите, съобщи БТВ.
ХРОНИЧНО БОЛНИ ОСТАВАТ БЕЗ ЛЕКАРСТВА, ФАРМАЦЕВТИ ЧАКАТ ОЩЕ УКАЗАНИЯ ОТ НЗОК
Хронично заболели пациенти срещат усложнения при приемане на всичките си лекарства по Здравна каса. За казуса удостоверяват и фармацевти пред БНР.
и от тежка коронавирусна зараза, написа английското научно списание Nature.
Българска народна банка РАЗРЕШИ НА БАНКИТЕ ДА ОТСРОЧВАТ КРЕДИТИТЕ, НО ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ
Българска народна банка утвърди препоръчаните от Асоциацията на банките в България (АББ) общи правила за мораториум (отлагане) на заплащанията по заеми към банки и към техните дъщерни сдружения. Уточнението е значимо, тъй като близо 40% от пазара на бързи заеми се държи от дъщерното сдружение на " УниКредит Булбанк ".
ХРИСТО ИВАНОВ: Висш съдебен съвет ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ОЩЕ РАБОТИ ДЕЛОВОДНА СИСТЕМА, КОЯТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ВРЕМЕННА
Отговорността за актуалното състояние със системата за инцидентно систематизиране на правосъдни каузи е на Висшия правосъден съвет (ВСС). Това изрично съобщи пред Actualno.com някогашният правосъден министър Христо Иванов, който в този момент е един от тримата съпредседатели на " Демократична България ".
КАКВО УБИВА ПАЦИЕНТИТЕ С КОРОНАВИРУС?
Как убива COVID-19? Съмненията какво тъкмо визира човешките органи - самият вирус или реакцията на инфектираната имунна система - пречат на лекарите да намерят най-хубавите способи за лекуване на пациентите, измъчен
КОРОНАВИРУСЪТ: В НЮ ЙОРК СА ПРИНУДЕНИ ДА ПОГРЕБВАТ ЖЕРТВИТЕ В МАСОВИ ГРОБОВЕ (ВИДЕО)
Стотици жертви на ковид се погребват в спонтанни приятелски могили край Ню Йорк. Шокиращата панорама съживява загатна за чумата от Средновековието, когато броят на умрелите е бил толкоз огромен, че те не са били погребвани настрана, а в ями или са били напряко изгаряни, разяснява БГНЕС.
БОРИСОВ ОТ ХАСКОВО: ПРЕПРАВЯМЕ ИКОНОМИКАТА, РАБОТИМ ЗА ЕВРОЗОНАТА (ВИДЕО)
Преправяме стопанската система и тези, които могат да работят, да работят. Това сподели министър председателят Бойко Борисов при визитата на шивашка фабрика в Хасково.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР