Редакционният екип на ви представя най-важните новини за изминалия ден,

...
Редакционният екип на ви представя най-важните новини за изминалия ден,
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 3 декември

Редакционният екип на ви показва най-важните вести за миналия ден, 3 декември.
ДИМОВ: ПРЕЗ УИКЕНДА ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ВЪЗДУХА В СОФИЯ Е БИЛО 2-3 ПЪТИ НАД НОРМИТЕ
В събота въздухът в София е бил нечист два пъти над нормите, в неделя – три пъти. Това сподели през днешния ден екоминистърът Нено Димов от Катовице, където се организира Конференцията на страните по Рамковата спогодба на Организация на обединените нации за изменението на климата (COP24).

Oбмисля се вид при системата " бонус-малус ", в който съответният шофьор-нарушител може да прибегне до " ускорено почистване, когато си заплати някакъв тип наказване еднократно ". Това стана ясно на днешното публично разискване, проведено от Комисията за финансов контрол (КФН), по отношение на бъдещето на " бонус-малус ".

72-годишен престъпно проявен мъж е нахлул в постройката на " Дондуков " 2 през входа, където е приемната на президента. Той е бил въоръжен с револвер с два пълнителя. Това излиза наяве от прессъобщение на Министерство на вътрешните работи. Малко по-късно от прессекретариата на президента прецизираха, че мъжът не е нахлул в приемната на президента Радев, а е бил спрян още на входа на президентството.

РАДЕВ В КАТОВИЦЕ - ЗАЩИТАВА ПАРИЖКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ, НО Европейски Съюз ДА НЕ ПРЕЧИ НА РУСКИЯ ГАЗ
България е твърдо решена да поддържа приемането на разпоредбите за използване на Парижкото съглашение за климата на днешната конференция, " които да са ясни, задоволително детайлни, ефикасни и използвани за всички ". Това съобщи президентът Румен Радев по време на амковата спогодба на Организация на обединените нации за изменението на климата (COP24), която се организира в полския град Катовице.

Пореден митинг поради мръсния въздух и изпарения се провежда в столицата на 5 декември. След като стана ясно, че в събота въздухът в София е бил нечист два пъти над нормите, в неделя – три пъти, жителите на с. Големо село и останалите обитаеми места в региона на Топлоелектрическа централа " Бобов дол " споделят, че обстановката отвън столицата също не е по никакъв начин розова.

ЛОШО ТЕСТВАНИ ИМПЛАНТИ ПРИЧИНЯВАТ УВРЕЖДАНИЯ НА ХОРА Пожарна охрана ЦЯЛ СВЯТ
От Амстердам, Сеул, Лима и Мумбай, до дребния американски град Хиавас, Джорджия, медицинските импланти се повреждат, дават недостатъци и от време на време убиват пациентите, за които са предопределени да им оказват помощ.
С 250 ГРИВНИ СТАРТИРА ЕЛЕКТРОННИЯТ МОНИТОРИНГ НА ПРАВОНАРУШИТЕЛИ У НАС
Зам.-министърът на правораздаването проф. Николай Проданов сподели електронните гривни за наблюдаване при представянето на плана за внедряване на система за електронно наблюдаване на правонарушители.
КАРАКАЧАНОВ: ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СПРАТ ДА ГЛЕДАТ НА РОМИТЕ КАТО НА ЕВТИН ЕЛЕКТОРАТ
Законът за вероизповеданията би трябвало да ограничи опциите за политика в религията и най-много радикалния ислям. Това съобщи в Русе вицепремиерът Красимир Каракачанов, съобщи бТВ. По думите му българинът, арестуван в Австрия, не е изолиран случай измежду ромския етнос
Съединени американски щати И КИТАЙ ЗАСЕГА СА В " ТЪРГОВСКО ПРИМИРИЕ ", НО ДОКОГА?
Съединени американски щати и Китай се договориха да спрат ескалацията на комерсиалното напрежение между тях. Двете страни се схванаха да не си постановат спомагателни мита за три месеца. Това стана на среща на президентите на двете страни Доналд Тръмп и Си Дзинпин в границите на срещата на Г-20 в Буенос Айрес.
СЕРИОЗНО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ВЪЗДУХА ОТЧЕТОХА И В ПЛОВДИВ
Трикратно завишаване на нормите на фините прахови частици бе измерено през днешния ден в Пловдив, съобщи кореспондентът на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР