Редакционният екип на Actualno.com събра за вас акценти от най-важните

...
Редакционният екип на Actualno.com събра за вас акценти от най-важните
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 9 септември

Редакционният екип на Actualno.com събра за вас акценти от най-важните събития през миналите 24 часа във вечерния информативен бюлетин.

ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИЯТ ПРЕВРАТ
Събитията от 9 септември 1944 година към момента не са получили единомислещата оценка на историците.


РАДЕВ: ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ Е ПОВОД ЗА ПОМИРЕНИЕ
" Какво е 9-ти септември - дата на гражданска война или прелом? За мен е нито едно от двете. Тя е мотив само за помиряване ", това написа във Фейсбук президента Румен Радев.
НИНОВА: ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ Е ДАТА, ПРОМЕНИЛА БЪЛГАРИЯ
Девети септември е дата, трансформирала България. Днес едни българи я честват, а други - хулят. Едно съвременно и модерно общество може да се развива не посредством ненавист, а стъпвайки на истината. Това сподели през днешния ден Корнелия Нинова.
" ИРМА " ПРЕДИЗВИКА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЕВАКУАЦИЯ В ИСТОРИЯТА НА Съединени американски щати
Властите във Флорида приканиха 5,6 милиона души - над една четвърт от популацията на щата, да се изтеглят преди урагана " Ирма ".
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПИТА КАРАКАЧАНОВ ЗАЩО Е ПРАТИЛ АРМИЯТА ДА ИЗДИРВА ПРЕСТЪПНИК
Президентът и висш главнокомадващ Румен Радев е изискал пояснение от военния министър Красимир Каракачанов на какво съображение е изпратил армията да взе участие в издирването и арестуването на упрекнат за ликвидиране.
АТАНАС АТАНАСОВ: С БОРИСОВ НА ВЛАСТ НЯМА КАК ДА ИМА БОРБА С КОРУПЦИЯТА
Бойко Борисов би трябвало да слезе от власт, с цел да може да стартира битка с корупцията. Той е лицето на олигархията във властта. Това съобщи ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов.
СТОЛТЕНБЕРГ: СВЕТЪТ СЕГА Е МНОГО ПО-ОПАСЕН, ОТКОЛКОТО ПРЕДИ ЕДНО ПОКОЛЕНИЕ
Светът през днешния ден е доста по-опасен, в сравнение с е бил преди едно потомство. Това съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в изявление за английския в. „ Гардиън “.
ХИЛЯДИ ПРОТЕСТИРАТ В ЛОНДОН СРЕЩУ BREXIT
Мащабен митинг против излизането на Англия от Евросъюза стартира в Лондон. Хиляди хора се събраха в английската столица, с цел да показват недоволството си от почнали развой за Brexit.
УРАГАНЪТ " ИРМА " СТИГНА ДО КУБА
Ураганът „ Ирма “, който още веднъж доближи до петата най-висока степен по скалата на Сафир-Симпсън, към този момент се намира на територията на Куба.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР