Редакторска плесница Най-известната ВИП двойка на България репортерът Даниел Петканов

...
Редакторска плесница Най-известната ВИП двойка на България репортерът Даниел Петканов
Коментари Харесай

Грандиозна лъжа във „ВИП Брадър“: Дани и Алекс заедно от 6 месеца!

Редакторска плесница

Най-известната ВИП двойка на България репортерът Даниел Петканов и моделката Александра Богданска се оказаха и най-големите измамници, написа извънредно „ Галерия “.

Новоизлюпените младоженци са се събрали още преди да влязат в Къщата на „ ВИП Брадър “, само че са скрили тази „ дребна “ детайлност както от продуцентите, по този начин и от всички останали. Вече повече от месец
Дани и Алекс играят спектакъл
 

пред цяла България, преструвайки се, че се преоткриват отначало.

Всъщност още при започване на лятото, когато Богданска се връща от Италия, двамата с Дани се срещат и любовта сред двамата още веднъж пламва. Репортерът и моделката обаче вземат решение да пазят в загадка сдобряването си, тъй като се тормозили от реакциите на останали. Дори родителите им не били наясно за възкресилата се обич.
Няколко фотоси в обществените профили на двамата обаче ги издадоха.
 

Това лято Алекс се похвали със фотография на яхта на фона на хубав каменист пейзаж. Дани Петканов театралничи на същия декор, още веднъж на яхта… 

Малко по-късно стартират и договарянията за влизането във „ ВИП Брадър “, като двамата с Алекс вземат решение да скрият и от продуцентите за връзките си. Цялата скица била по концепция на Лудия кореспондент, като крайната цел е да станат финалисти. Единствено сватбата им в шоуто не влизала в проектите на двойката. Тя идва бонус.

Повечето фенове обаче започнаха да ги подозират в машинация. Дори самият Биг Брадър на няколко пъти
укори Богданска във подправено държание.  
Припомняме, че моделката и Лудия кореспондент се разделиха, откакто Петканов я хваща в невярност с италианец. В следствие Дани научава, че това не е било първото кръшкане на половинката му и, засегнат, я линчува обществено. След като разкрива в медиите за изневерите й, хората се настройват против нея и за Алекс стартира същински призрачен сън. Моделката даже влиза в болница поради психологични проблеми.

Година по-късно Богданска се сгодява за италианеца, само че в последна сметка се разделят. Алекс и Дани влизат във „ ВИП Брадър “ като някогашна двойка, само че по време на престоя си дружно в Къщата осъзнават, че още се обичат. Или най-малко по този начин настояват. Версия, която стартира да се пропуква.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР