Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Носете маски, за да останете здрави. Така

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgНосете маски, за да останете здрави. Така
Коментари Харесай

Мутафчийски каза да носим маски, за да останем здрави и замълча за противоречието от март

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Носете маски, с цел да останете здрави. Така Венциславв Мутафчийски отговори на въпрос от публицисти по време на постоянния всекидневен брифинг на Националния щаб за какво през март самия той е твърдял, че маските при здравите дават лъжливо възприятие на мира, а от Цветница носенето им е наложително по силата на заповед от здравния министър.

" Но вие си противоречите!? ", отвърна журналистът. В този случай Мутафчийски резервира безмълвие. По-късно обаче добави: " Думите за маските през март бяха думи, казани и от вицепрезидента на Щатите. Когато споделяше да не изкупувате маските, тъй като няма да има задоволително за медицинските експерти. Това бяха негови думи ", уточни Мутафчийски.

" Четете освен изявленията в Българска национална телевизия и Фокус, макар че те сносно показват нещата, само че гледайте и CNN, Скайнюз, БиБиСи и ще видите къде е пъкъла ", отговори Мутафчийски на въпрос къде е пъкъла, посочен от премиера Бойко Борисов, който в деня преди Цветници в народен ефир сподели, че пъкъла и хладилните камери ще дойдат към Великден.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР