Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]Яйцата, доматите и тоалетната хартия, с които

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgЯйцата, доматите и тоалетната хартия, с които
Коментари Харесай

Тентите, химическите тоалетни, яйцата, доматите и тоалетната хартия – всичко на протеста в София е дарение

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

Яйцата, доматите и тоалетната хартия, с които протестиращите замерят Министерски съвет, са подаяние от симпатизанти, това оповестиха от Отровното трио - Проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и пиар специалистът Арман Бабикян.

Тентите, палатките и химическите тоалетни, които се употребяват за блокадите в столицата също са подаяние. Бащата на бития от полицията студент Евгени Марчев обезпечава храната за хората, които поддържат пътните артерии блокирани.

„ Блокадите са сполучлива форма на митинг. Те пречат на властта, не на жителите “, съобщи Николай Хаджигенов. Той отговори на репликите, че ръководещите няма с кого от протестиращите да договарят. „ Ние сме тук, в случай че желаят да договарят - да дойдат. Преговори може да има единствено за оставката им “, разяснява Хаджигенов.

Отровното трио удостовери, че са им предложили сериозна сума пари, с цел да се отдръпват от митингите. Те обаче отхвърлиха да дадат детайлности както по точния размер на сумата, по този начин и от кого е пристигнало предлагането.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР