15 години затвор обжалва братът на известния превозвач и концесионер

...
15 години затвор обжалва братът на известния превозвач и концесионер
Коментари Харесай

Удушил общинска съветничка жали 15 г.

15 години затвор апелира братът на известния транспортьор и концесионер на гарата в Пловдив Миролюб Столарски – Минчо, за удушване на общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова /72/, делото се гледа през днешния ден в Апелативен съд Пловдив.

75-годишният Минчо Столарски беше приет за отговорен за това, че на 28 август 2022 година по-особено непосилен метод за жертвата я е умъртвил посредством удушаване.

Столарски ще изтърпи присъдата си при в началото непоколебим режим, постанови Окръжен съд – Пазарджик. Той ще би трябвало да заплати и кръвнина в размер на 450 000 лв. на сестрата, сина и дъщерята, и на внука на потърпевшата.

Настоява се за понижаване на присъдата и преквалификация на действието от съзнателно ликвидиране по изключително непосилен за потърпевшата метод в ликвидиране, осъществено в положение на мощно неспокойствие.

Споден самия обвиняем, жертвата му дължала половин милион.

Според отбраната на Минчо Столарски, Каферинова, с която имал връзка, го обидила и оклеветила, и по тази причина той я удушава в положение на мощен афект. Столарски от години живеел в Германия, само че неотдавна се върнал у нас и се заселил във Велинград.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР