Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]снимка Фейсбук/Стела Николова Полицията е разпитала варненката Милена

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgснимка Фейсбук/Стела Николова Полицията е разпитала варненката Милена
Коментари Харесай

Стела Николова, ДБ: Полицията във Варна разпитва гражданка откъде купила яйцата, които хвърлила по офиса на НФСБ

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

фотография Фейсбук/Стела Николова 

Полицията е разпитала варненката Милена Пехливанова за хвърлянето на яйца по офиса на НФСБ в морския град. Участничката в митинга се е явила на разпит с юрист и отаказала да дава пояснения. Полицаите се заинтересували от кой магазин са купени яйцата, откакто разбрали, че били на промоция. Това описа във Facebook общинската съветничка от Демократична България Стела Николова.

Ето целият роман на Николова за случилото се:

Днес в 14.30 Милена Пехливанова бе призована в Първо РПУ за снемане на показания, по отношение на хвърляни яйца по офис на НФСБ във Варна по време на протестно шествие. Г- жа Пехливанова се яви с юрист, като отхвърли да дава пояснения по случая.
Любопитно е, че през днешния ден й се обадил служител на реда от Второ РПУ в 9.30, който споделил, че инцидентно се намира до тях и желал тя да слезе пред дома си, с цел да даде показания " да не се разкарвала ". Милена, естествено отказала тази " екстра " и декларирала, че ще се яви с юриста си в уречения час.
Малка група жители се събрахме да я подкрепим, само че някак притеснихме служителите на реда, които бяха напуснали кабинетите си в постройката и се подпираха извън до полицейските коли.
Интерес провокираха яйца, които бяхме купили на промоция. Заинтересуваха се от кой магазин. За това дадохме сведения. 
Интересното е, че варненската прокуратура по телефона е наредила да се образува кореспонденция за хвърлените яйца, до момента в който в София това се случва всекидневно и постройката на Министерски съвет е цялата в домати и яйца.
Както знаем, българския съд се е произнесъл, че жителите имат право да показват политическа позиция като хвърлят яйца и домати, само че явно варненска прокуратура не е чувала за това или се преструва, че не е чувала.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР