Редактор: e-mail: Кадър бТВОсъдих Елена Йончева за жестоко дискредитиране пред обществото и

Редактор: e-mail: Кадър бТВОсъдих Елена Йончева за жестоко дискредитиране пред обществото и ...

Делян Добрев: Осъдих Елена Йончева за уронване на доброто ми имеРедактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Осъдих Елена Йончева за жестоко дискредитиране пред обществото и семейството и уронване на доброто ми име. Това е записано в съдебното решение. Делото е от 13 иска, осъждат я по 7, по другите не я осъждат, тъй като твърди, че изказването й е от името на политическата група. Осъдих я, защото през 2017 година Елена Йончева обикаляше студиата и ме обвиняваше в какви ли не извършени престъпления.

Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ бившият министър на икономиката Делян Добрев.

Софийски районен съд обяви, че той печели делото срещу Елена Йончева на първа истанция. Ако Добрев спечели и на другите две инстанции, Йончева ще трябва да му плати 7000 лева и разноските по делото. Делян Добрев заведе съдебен иск, тъй като Йончева го обвини, че е кадрувал в Община Хасково.

Ако спечеля и на другите две инстанции, с тези 7000 лева ще заведа семейството си на екскурзия. Йончева се опита се да припише престъпления на мен и на всички мои роднини по този казус. Делото не е за това, кой е бил и кой не е бил на работа в Община Хасково, аз не съм орган, който назначава в Община Хасково. Тъй като моя първа братовчедка работеше във финанасовия отдел на общината, Елена Йончева твърдеше, че има схема, чрез която се източват средства. На бившия зам.-кмет  Евгени съм бил кум, но сме били в такава възраст, когато той ме помоли да му стана кум и аз му станах кум. Те напуснаха общината десетина дни преди думите на Елена Йончева. Тя след това извади този скандал, те напуснаха, защото не бяха съгласни с политиката на бившия кмет, допълни Делян Добрев, който в момента е областен координатор на ГЕРБ в Хасково.

Делян Добрев призна още, че всеки месец плаща 1200 лева на майка си под формата на наем за апартамента, в който живее. 200 лева от сумата е ДДС, и влизала в държавата. Запитан дали ще се върне в политиката и Народното събрание, Добрев каза: „Не съм решил. Най-лесно е да кажа „не“, а по-трудно е „да“, защото тогава в Народното събрание ще се занимавам с такива хора като Елена Йончева.“

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в -  .

Прочети тук -

Източник: petel.bg