Реч на Хитлер, 4 май 1941:„Всички мои опити да постигна

...
Реч на Хитлер, 4 май 1941:„Всички мои опити да постигна
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Путин и Хитлер са едно и също лице- дребно, зло, лакомо и кръвожадно същество

Реч на Хитлер, 4 май 1941:
„ Всички мои опити да реализира съгласие точно с Англия, и даже да дойдем до приятелско съдействие, се разрушиха в нежеланието и злата воля на една дребна клика, която - заради ненавист или материални съображения - отхвърляше всяко немско предложение за съгласие, с нескриваното решение да провокира войната непременно. “

Реч на Путин, 9 май 2022:
„ Видимо се организираше подготовка за навлизане в нашите земи, в това число и Крим. НАТО стартира интензивно военно асимилиране на прилежащи територии, това беше действителна опасност при границите ни. Опасността растеше с всеки минал ден. Русия даде отпор на подготвяната експанзия, това беше единственото вярно решение - решение на мощна и суверенна страна "

Реч на Хитлер, 4 май 1941:
„ Германското държавно управление разбра още тогава кроените проекти срещу Райха, а немският народ нанесе най-решителния, може би, противоудар през сегашната война. “

Драги поддръжници на „ другата позиция “, тъкмо през днешния ден е време да чуете това, което напълно не желаете да чуете. Това, от което се страхувате, въпреки и още не напълно осъзнато.
Путин и Хитлер са едно и също лице. Дребно, зло, лакомо и кръвожадно създание, което се преражда понякога, с цел да трансформира милионите свои почитатели в чудовища. Наистина ли желаете това за себе си?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР