Реалната цена на контракта за закупуването на 8 изтребителя F-16

...
Реалната цена на контракта за закупуването на 8 изтребителя F-16
Коментари Харесай

Главният секретар на президента шокира България! Ето колко ще ни струват 8-те изтребителя F-16

Реалната цена на договора за закупуването на 8 изтребителя F-16 блок 70 ще доближи, а най-вероятно и ще надвиши 3 милиарда лв.. Тази прогноза прави основният секретар на президента Радев и някогашен шеф на Щаба на Военновъздушни сили полк. Димитър Стоянов във Facebook.

Според Стоянов цената на договорката за 8 броя изтребителя F-16 блок 70 е 2,5 милиарда лева, само че към тази сума би трябвало да се добави 20% Данък добавена стойност и почти 3% мито. Подробност, която лобистите премълчават.

Публикуваме целия коментар на Димитър Стоянов във Facebook:

" Специално за консултантите, които обикаляха малките екрани: Джим Робинсън, шеф бизнес развиване за F-16 разгласи, че новопроизведен F-16 бл.70 все още няма. Производството им ще стартира през през лятото на 2019, а първите новопроизведени самолети ще бъдат подготвени през 2021!

Стойност на договорката за 8 бр. F-16 бл.70 - 2,5 милиарда лева Да прибавим 20% Данък добавена стойност, в допълнение още почти 3% мито! Защо същите тези консултанти мълчат, изключително тези парламентарно показаните? Какви са упованията:

- да получим аероплан единствено за Air policing, без качества въздух-земя,

- орязване на подготовката, както на летателния, по този начин и на техническия състав

- орязване на качествата на техническия състав и непредоставяне на контролна инсталация

- без даване на технология за инспекции на въоръжение За всичко това ще се заплаща в допълнение и действителната цена на договора ще стигне, а евентуално ще надвиши 3 милиарда лева Дано не съм прав, но едва ли... "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР