Реалистично погледнато, ще има изтощение при политици и в гражданските

...
Реалистично погледнато, ще има изтощение при политици и в гражданските
Коментари Харесай

Борис Джонсън предупреди, че единната западна подкрепа към Украйна е изложена на риск

" Реалистично видяно, ще има безсилие при политици и в гражданските общества, " предизвести Борис Джонсън по време на срещата на водачите на Г-7 в Германия, акцентирайки, че обединената поддръжка към Украйна може да бъде изложена на риск.

" Мисля, че напрежението е налице, безпокойството също, би трябвало да бъдем почтени за тези неща, " продължи английският министър председател, който трансформира напъните да се даде помощ за Киев в една от определящите специфики на своето ръководство.

" Най-неопсиуемното нещо в отговора на Запада против нашествието на Путин в Украйна е единството - НАТО е солдино, Г-7 също и ще продължава да бъде. За да го запазим обаче, с цел да може то да сработи, би трябвало да водим в действителност откровени полемики за последствията от протичащото се, за натиска, който изпитват обособени другари и сътрудници и който изпитва популацията. Независимо дали става дума за разноските за тяхната сила, храна или каквото и да е друго, " сподели още Джонсън.

Той показа очакванията си украинският президент Володимир Зеленски да има опция да посети Англия в близкото бъдеще: " Смятам, че свърши безусловно удивителна работа в това да управлява страната и да поведе международното мнение в такова извънредно мнение, " оцени английският министър-председател президента на атакуваната страна в изявление пред ITV News.

Очаква се Зеленски да се включи с виртуална връзка на събитието. По-рано денем украинското държавно управление прикани водачите на Г-7 да дават повече оръжия на страната и да наложат спомагателни наказания против Москва.

" Това 7-годишно украинско дете спеше умерено в Киев, до момента в който съветска крилата ракета не взриви дома му. Много други хора в Украйна са подложени на удари. Срещата на върха на Г-7 би трябвало да отговори с повече наказания против Русия и повече тежки оръжия за Украйна “, написа външният министър Дмитро Кулеба в Twitter, публикувайки фотография на детето, избавено от руините на изумените през днешния ден от ракетен обстрел здания в Киев.

This 7 y.o. Ukrainian kid was sleeping peacefully in Kyiv until a Russian cruise missile blasted her home. Many more around Ukraine are under strikes. G7 summit must respond with more sanctions on Russia and more heavy arms for Ukraine. Russia’s sick imperialism must be defeated.
— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba)
На въпрос дали счита, че Франция и Германия вършат задоволително, с цел да поддържат Украйна, Джонсън посочи напъните на немския канцлер Олаф Шолц, само че не загатна нищо за френския държавен глава Еманюел Макрон.

" Той поставя големи, големи старания. 4% от нашият газ идва от Русия, в Германия процентът е 40. Те са изправени пред същински напън, би трябвало да си набират сила от други източници. Но го вършат. Правят жертвата. Това е тъй като виждат, че цената на свободата си заслужава да бъде платена. "
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР