Реал Сосиедад и Бетис изиграха един от двубоите с най-голям

...
Реал Сосиедад и Бетис изиграха един от двубоите с най-голям
Коментари Харесай

Реал Сосиедад и Бетис изиграха едно от бижутата на сезона

Реал Сосиедад и Бетис изиграха един от дуелите с максимален късмет да се трансформира в мач на сезона в Примера дивисион. Обедната среща на дъждовния “Аноета” приключи 4:4, а вкараните голове умерено можеха да са над 10. Гостите от Севиля, които при предходния си мач отвън у дома съкрушиха Реал Мадрид, повеждаха на три пъти, само че домакините постоянно догонваха. В края можеше всеки да завоюва, само че се стигна до тъждество.

Антонио Санабрия, който заби попадението за 1:0 на “Сантиаго Бернабеу”, даде начало на шоуто през днешния ден с изстрел в мрежата след единствено шест минути. До 26-ата обаче баските към този момент бяха обърнали в своя изгода след голове на Вилиан Жозе и Микел Оярсабал.

Не беше изминал и половин час, а Бетис още веднъж вкара - този път посредством Зухаир Федал за 2:2.

Ветеранът Хоакин направи 3:2 за гостите в самото начало на второто полувреме, само че последва отговор на различен футболист с дълга история - Чаби Прието - 3:3.

Развръзката остана за финалните минути. В 84-ата Серхио Леон даде следващата преднина на севилци, само че единствено две по-късно Диего Йоренте още веднъж блесна с майсторско включване в наказателното поле - 4:4.

Секунди по-късно обаче Йоренте извади шанс, че получи единствено жълт картон, откакто тъкмо пред наказателното си поле фаулира състезател на противника, който беше самичък против вратаря.

Във втората минута на добавеното време Серхио Леон съвсем донесе успеха на Бетис, откакто беше отстранил вратаря и топката се търкаляше към мрежата, само че футболист на Реал Сосиедад съумя да я почисти в последния миг.

За Бетис това е първо реми след три следващи победи, до момента в който при баските ситуацията е на другия полюс - първа точка след три поредни загуби.
FINAL #RealSociedadRealBetis 4-4

Mucha Real. Mucho Betis. El mejor partido de la temporada. ¡Gracias! pic.twitter.com/znjXqVv3ZT
— LaLiga (@LaLiga) October 1, 2017

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 7 кръг, неделя 1 октомври  Реал Сосиедад 4:4краен резулат  Бетис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР