Реал (Мадрид) затвърди първото си място в крайното класиране на

...
Реал (Мадрид) затвърди първото си място в крайното класиране на
Коментари Харесай

Реал финишира на първо място в група F след разгром

Реал (Мадрид) затвърди първото си място в крайното класиране на група F в Шампионската лига. Актуалният клубен отличник на Европа се позабавлява на своя " Сантяго Бернабеу ", разбивайки Селтик с 5:1.

Селекцията на Карло Анчелоти очевадно бе раздразнена от проблемите в последния кръг на испанското състезание, където " лос меренгес " изненадващо направиха 1:1 с Жирона. Но не по този начин стояха нещата в техния шампионат, където всичко беше решено още до почивката.

Лука Модрич откри за Реал от дузпа, а същото стори и Родриго в 21-ата минута. Реферката Стефани Фрапар продължи да раздава наказателни удари с дамска благотворителност, само че от нея не се възползва Юранович от гостите, който не съумя да преодолее Тибо Куртоа.

След паузата " кралете " не отпуснаха своя захват и до 61-ата Реал (Мадрид) към този момент водеше с 4:0 след голове на Асенсио и Винисиус. Шотландците бяха изумени за пети път в 71-ата минута посредством Феде Валверде.

Селтик въпреки всичко не остана капо от визитата си в испанската столица и в 84-ата Жота оформи крайното 5:1.

В крайното нареждане Реал (Мадрид) събра точка повече от приключилия на втора позиция отбор на Република България Лайпциг (12 точки). Шахтьор (Донецк) остана на третото място и поема към плейофите в Лига Европа. Аут от европейските клубни шампионати е Селтик.
 Наполи си откри майстора, Ливърпул разруши мита за непобедимите италианци
Наполи си откри майстора, Ливърпул разруши мита за непобедимите италианци

След 17 следващи мача италианският Наполи позволи първото си проваляне за сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР