Реал Мадрид си върна първото място в Ла Лига. Лос

...
Реал Мадрид си върна първото място в Ла Лига. Лос
Коментари Харесай

Хоселу изкачи Реал на върха

Реал Мадрид си върна първото място в Ла Лига. „ Лос бланкос “ завоюваха с 2:0 гостуването на Хетафе от 20-ия кръг на Ла Лига. Неочакван голмайстор в лицето на Хоселу осъществя и двете попадения в мача. Нападателят беше прецизен в 14-ата и в 56-ата минути.

Така Реал събра 57 точки и е на върха в Ла Лига, до момента в който Хетафе е 10-и с 29 точки.

Още през цялото време мадридчани направляваха събитията на терена. В 9-ата минута удар на Хоселу се отби от напречната греда. Малко по-късно Сориа парира шут на Винисиус.

Четвърт час след първия съдийски сигнал Реал излезе напред в резултата. Лукас Васкес проби отдясно и откри в наказателното поле Хоселу, който се разписа за 1:0. До края на първата част резултатът се резервира неизменен.

Хетафе беше доста покрай изравняването на резултата в 52-рата минута. Мейсън Грийнууд напредна с топка в крайници и стреля от границата на наказателното поле. Топката се отби от десния непряк дирек и излезе в навън.

Секунди по-късно гостите значително взеха решение мача в своя изгода с втори гол. Винисиус комбинира с Хоселу, който мигновено прати топката в мрежата с прекрасен удар от границата на наказателното поле.

В 73-тата минута Хетафе още веднъж уцели гредата. Борха Майорал овладя на чиста позиция, само че стреля в левия непряк дирек.

Веднага по-късно Модрич излезе самичък против вратаря на домакините, само че не съумя да го преодолее. Сориа се регистрира с невероятна интервенция.

Последната заплаха пред една от двете порти сътвори Грийнууд 10 минути преди края. Неговият удар обаче не беше прецизен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР