Реал Мадрид се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига, след

...
Реал Мадрид се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига, след
Коментари Харесай

"Реал" взе своето срещу "Аталанта", Рамос приближи голов рекорд

" Реал " Мадрид се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига, откакто завоюва с 3:1 семейството си на " Аталанта ". Кралският клуб продължава напред с общ резултат 4:1 (1:0 в Бергамо).

" Лос Бланкос " поведоха в 34', когато Карим Бензема се възползва от груба неточност на вратаря Марко Спортиело и прати топката в мрежата зад него. Попадението е под №70 за французина в шампионата.

Снимка: Getty Images

Тимът на Зинедин Зидан усвои задатъка си в 60' посредством Серхио Рамос. Капитанът, който неотдавна се завърна след близо два месеца отвън терените поради травма, се разписа от дузпа, отсъдена за фаул на Рафаел Толой против Винисиус. За Рамос голът е 15-и в Шампионската лига. С повече при бранителите е единствено легендата на " Реал " Роберто Карлос - 16.

" Аталанта " не се съобщи и в 83' Луис Муриел понижи на 1:2 от директен свободен удар, само че очакванията на бергамаските за поврат бяха прекършени единствено две минути по-късно. Влезлият като запаса Марко Асенсио оформи крайния резултат, оползотворявайки подаване на Лукас Васкес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР