Реал Мадрид и Челси играят при 0:2 в мач-реванш от

...
Реал Мадрид и Челси играят при 0:2 в мач-реванш от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид 0:2 Челси, домакините в шок

Реал Мадрид и Челси играят при 0:2 в мач-реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига. Головете вкараха Мейсън Маунт (15) и Антонио Рюдигер (51).

Първата голова опция в дуела се откри пред домакините в 11-ата минута. Винисиус бе съборен пред наказателното поле от Рийс Джеймс, а с осъществяването на директния свободен удар се нагърби Карим Бензема. Французинът обаче стреля над вратата на Менди. Челси отговори две минути по-късно с удар на Рюдигер с глава, който обаче също не откри задачата.

Гостите шокираха трибуните на "Сантиаго Бернабеу " в 15-ата минута, когато Вернер чукна топката към вклинилия се сред централните бранители Мейсън Маунт и той с обмислен шут прати топката зад тила на Куртоа - 0:1.

Бензема можеше да изравни в 23-ата минута, откакто шутира от дъгата на наказателното поле, само че токата срещна главата на Тиаго Силва и излезе в корнер. В 32-ата пропуск направи и Каземиро, който приключи несполучливо добра композиция сред Бензема и Модрич. Две минути по-късно Антонио Рюдигер опита да изненада от отдалеченост Куртоа, само че топката излезе в навън.

Втората част стартира кошмарно за домакините. В 51-ата минута Антонио Рюдигер с мощен отскок от задна позиция посрещна центриране от ъглов удар и зверския му удар с глава не остави шансове на Куртоа - 0:2.

РЕАЛ МАДРИД - ЧЕЛСИ 0:2 (3:1 в първия мач)

0:1 Мейсън Маунт (15)

0:2 Антонио Рюдигур (51)

РЕАЛ МАДРИД : Куртоа, Карвахал, Начо, Алаба, Менди, Каземиро, Кроос, Модрич, Валверде, Винисиус, Бензема

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР