Реал Бетис изненадващо загуби с 0:1 домакинството си на Динамо

...
Реал Бетис изненадващо загуби с 0:1 домакинството си на Динамо
Коментари Харесай

Бетис се сгромоляса с гръм и трясък срещу Динамо Загреб у дома

Реал Бетис изненадващо загуби с 0:1 семейството си на Динамо Загреб в първия мач от плейофите на шампионата Лига на конференциите. Андалусийци ще би трябвало да вършат поврат след седмица в хърватската столица, в случай че желаят да продължат към 1/8-финалите. Динамо стигна до триумфа с тъкмо изпълнена дузпа на Бруно Петкович четвърт час преди приключването на постоянното време.

Очаквано Бетис беше по-добрият тим и влезе по-добре в мача, единствено че не съумя да си означи ситуациите. В петата минута удар на Набил Фекир беше великолепно избавен от Иван Невистич. Към средата на първата част Фекир извърши ъглов удар. Той качи топката на главата на Уилям Карвальо, който насочи доста рисков удар, минал на сантиметри над напречната греда.

До почивката резултатът се резервира неизменен и това безспорно повиши напрежението в лагера на домакините.

Междувременно Динамо Загреб доста търпеливо очакваше своя момент да удари. Той пристигна четвърт час преди приключването на постоянното време. При противоречива обстановка в наказателното поле на Бетис се наложи намесата на ВАР. В последна сметка основният арбитър уточни бялата точка. С виновното осъществяване на наказателния удар се нагърби Петкович. Той не трепна и вкара за 1:0 в интерес на гостите.

До края Бетис хвърли всички налични старания в опит да изравни, само че несполучливо. В 83-тата минута Шади Риад беше спрян от Невистич, а пет минути по-късно шансът покри Динамо Загреб. Удар на Уилиам Жозе се отби от десния непряк дирек. Гостите удържаха нежната си преднина и сложиха Бетис в тежка обстановка преди реванша след седмица.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР