Реакциите на партиите – остри и разнопосочни. Това е ситуацията

...
Реакциите на партиите – остри и разнопосочни. Това е ситуацията
Коментари Харесай

Реакциите на партиите: БСП отрича износ на оръжие за Украйна, Възраждане: От кога го казваме?

Реакциите на партиите – остри и разнопосочни. Това е обстановката откакто в последните часове от Политическа партия се обърнаха на 180 градуса и започнаха да признават, че страната ни е изнасяла оръжие за Украйна още по време на постоянния кабинет „ Петков “.
По време на 8-месечното си ръководство
Кирил Петков отхвърляше гневно данните, че страната ни изнася скрито оръжия за Украйна. Информацията, че това се е случвало, само че не като подаяние, а като търговски покупко-продажби с парафа на Корнелия Нинова (тогава вицепремиер с сектор „ Икономика “), се показваха в последните месеци, само че постоянно бяха отричани от участниците в обединението. Остра позиция още тогава показаха и от ГЕРБ и Движение за права и свободи, които неведнъж упорстваха да се изпрати публично военна помощ за Украйна, вместо това да се случва скрито и като търговски покупко-продажби.
Преди ден обаче от Политическа партия започнаха да
сменят позицията си и да удостоверяват елементи от историята. Първо това направи, а по-късно се появи и, в което търговията с Украйна е показана в мощно героична страна.

След тези изказвания обаче от Българска социалистическа партия не престават да отхвърлят експорт на оръжие за Украйна, а от  Възраждане излязоха с позиция, която в резюме
може да се заключи с късото: От по кое време го споделяме?
„ Това просто е несериозно. Няма нито един изнесен патрон, призна го и сегашният министър на стопанската система по време на парламентарен надзор “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР