Реакциите на мъжете винаги са събуждали женското любопитство. Вълнуват ни теми

...
Реакциите на мъжете винаги са събуждали женското любопитство.
Вълнуват ни теми
Коментари Харесай

Установиха кои мъже предпочитат по-големи женски гърди, и кои - по-малки

Реакциите на мъжете постоянно са събуждали женското любознание.
Вълнуват ни тематики като какво харесват и избират в леглото, по какъв начин да разберем дали той има интерес към нас и доста други. Но може би една тематика към момента тъне в тайнственост.
А точно какво кара мъжете да избират по-малки или по-големи гърди. Данни от проучване, което е направено в последните месеци, дадоха малко светлина върху желанията на мъжете.
Психолозите Вирен Суами и Мартин Тове направиха два опита.
В първия опит, присъединяване са взели 260 души от разнообразни места в Малайзия, които са с друг обществен статус – невисок, междинен и висок. Експериментът е включвал прожектиране на филмчета. Анимираните женски фигури е трябвало да бъдат оценени по скалата от 1 до 5.
Представителите на мъжкия пол е трябвало да оценят привлекателността на женските гърди, както и общата физическа прелест. След като данните от опита са обработени, експертите откриват, че мъжете с по-нисък обществен статус избират дами с огромни гърди, повече, в сравнение с тези със междинен и висок обществен статус.
Вторият опит е изработен измежду група студенти. На тях също са били прожектирани филмчета. Изследователите следили реакциите на младежите, които са били сити и други, които са изпитвали възприятие на апетит.
Крайният резултат е, че гладните мъже избират по-големи гърди, за разлика от тези, които са нахранени. Второто проучване е обсъждано и от еволюционна позиция, която се свързва с потенциала на дамата да износва и гледа деца.
Друго любопитно проучване на експертите Кростофър Бюрис и Арманд Мунтеану, демонстрира, че мъжете, които са по-малко склонни да се отдадат на бащинство, намират по-малките гърди за по-привлекателни.
Тези изследвания евентуално биха провокирали известни подозрения и противоречие измежду доста представители на мощния пол. Не бива да забравяме, че половинките ни не ни правят оценка единствено поради размера на гърдите. Нашата женственост е цялост от доста качества.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР