РБК-Украйна съобщи, че самолетът на Евгений Пригожин, основател на Вагнер,

...
РБК-Украйна съобщи, че самолетът на Евгений Пригожин, основател на Вагнер,
Коментари Харесай

Разузнаването на САЩ: Пригожин е на военно летище

РБК-Украйна заяви, че самолетът на Евгений Пригожин, създател на Вагнер, е кацнал на едно от военните летища в Беларус, като се базира на групата за мониторинг " Беларуски Гаюн ".

В известието е посочено: " Бизнес-джетът на Евгений Пригожин (рег. номер RA-02795) кацна на военното летище Мачулищи край Минск в 07:40 (съвпада с българското) ".

Неговото отдръпване в Беларус е част от договорката за преустановяване на въоръжения протест, добавя " ".

За последно той е забелязан обществено да напуща южния съветски град Ростов на Дон, откакто отдръпна войските си, и от този момент има само спекулации за местонахождението му.

Евгений Пригожин е кацнал в Беларус и е отседнал в един от дребното хотели в столицата Минск, който няма прозорци, е предположил американски чиновник, представен от Sky News.

Марк Уорнър, представител на разузнаването в Сената на Съединени американски щати е декларирал за NBC News, че Пригожин е в Минск и допуска, че е открил в хотел без прозорци.

" Разбрах, безусловно до момента в който идвах за ефир, той съобщи, че е в Минск и в действителност е. И разберете - това са единствено отчети - че той е в един от дребното хотели в Минск, който няма прозорци ", заяви Марк Уорнър.

Предполага се, че създателят на " Вагнер " се намира там, с цел да се защищити от опити за ликвидиране.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР