Развръзката на пети сезон зрителите ще могат да видят във

...
Развръзката на пети сезон зрителите ще могат да видят във
Коментари Харесай

Последният сезон на Опасно изкушение тръгва по bTV от 26 юли

Развръзката на пети сезон феновете ще могат да видят във вторник от 20:00 ч.

 

Последният шести сезон на един от най-обичаните сериали в българския ефир – „ Опасно прелъщение “, започва премиерно по bTV единствено няколко седмици след излъчването на огромния край в южната ни съседка.

В очакване на развръзката, феновете ще имат опция да съпреживеят новите житейски инциденти пред невероятното дуо Йълдъз (Еда Едже) и Ендер (Шевал Сам) – от 26 юли (сряда), всяка делнична вечер от 20:00 ч. Абонатите на видео платформата VOYO ще могат да гледат епизодите 7 дни преди ефир.

Новият сезон ще бъде белязан от завръщането на основната героиня от първите два сезона – Зейнеп (Севда Ергинджи), която се е разделила с огромната си обич Алихан (Онур Туна). Зрителите ще станат очевидци и на бурните връзки сред Йълдъз и Доан (Мурат Айген), които потеглят в напълно нова посока. Ендер, от своя страна, за следващ път ще изненада всички с ненадейно обединяване, засвидетелствано с формален брак.

Във вторник (25 юли) от 20:00 ч. феновете на хитовата сага ще могат да се насладят на огромния край на пети сезон, чиято кулминационна точка дава обещание да бъде разтърсваща – със гибелта на един от основните герои.

Зрителите на bTV ще проследят последния сезон на „ Опасно прелъщение “ броени седмици след огромния край в Турция. Там лентата завърши през юни, откакто в продължение на шест години бе безапелационен водач и безспорен феномен в телевизионния ефир. Въпреки че до последно „ Опасно прелъщение “ продължава да се радва на извънредно висока гледаемост, екипът и актьорите взимат решение да сложат завършек на историята.

Заснемането на финалните епизоди съответства с подготовката за сватбата на Еда Едже, която в края на юни подписа брак с баскетболиста Бурахан Тунджер. Сбогуването с героинята ѝ – Йълдъз, която я популяризира в целия свят, бе извънредно прочувствено: „ Сбогом, Йълдъз! Краят на една ера… Благодаря ти за всичко, което ми даде! Радвам се, че те изиграх. Силни овации за всички мои сътрудници, които способстваха за цялостния триумф на продукцията! “.

Колежката ѝ и екранна партньорка Шевал Сам, също не скри, че е понесла мъчно раздялата със своята героиня – Ендер: „ През всички тези години тя ми оказа помощ да реализира душевно равновесие. Придадох ѝ най-тъмните си черти, които таях вътре в себе си, и се изцелих. Няма да скрия, че плаках доста, когато се сбогувах с обичаната си Ендо. Тя ще бъде част от мен вечно! “.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР