Разводът с една от най-популярните телевизионни водещи Ани Салич, е

...
Разводът с една от най-популярните телевизионни водещи Ани Салич, е
Коментари Харесай

Бившият на Ани Салич се изхранва като общ работник

Разводът с една от най-популярните телевизионни водещи Ани Салич, е преобърнал на 180 градуса живота на някогашния й брачен партньор Бранко Салич.

Сърбинът, който дълги години бе продуцент в Би Ти Ви, през днешния ден намира препитания като общ служащ в риалитито на Иван и Андрей – „ Фермата “.

Това разкри в светското предаване на ПИК TV драг-кралицата и световна хроникьорка Елза Парини. „ Допреди началото на фотосите, Бранко Салич е бил общ служащ по време на градежа на снимачните сетове. Строял е оборудванията за шоуто. Интересно по какъв начин от висините на малкия екран е стигнал до там. Най-вероятно е във финансови усложнения. Но всички от екипа споделиха, че е добър мъж, че би направил и на мравката път, обича животните и природата, доста работлив и с доста умения ", съобщи Парини.

Сърбинът и Ани имаха тежък бракоразвод преди три години, само че връзките им не вървяха много п това. Продуцентът изхвръкна от редиците на Би Ти Ви през 2013 година и се покри. По едно време се заприказва, че се е поболял от тъга около раздялата с тв звездата и даже на няколко пъти бил одобряван в болница.

Бранко остави децата на Ани, както и жилището, а той самият е живял на квартира. Според осведомени в този момент Бранко и някогашната му жена въобще не поддържали връзка между тях, не се събирали дружно даже на фамилни празници като рождените дни на децата им, писа „ Ретро “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР