Разводът на Благой Георгиев и Полина Спасова е факт. Факт,

...
Разводът на Благой Георгиев и Полина Спасова е факт. Факт,
Коментари Харесай

Реакцията му е страховита: Ето какво прави Благой Георгиев, когато от продукцията на Сървайвър му показват писмото на Полина!

Разводът на Благой Георгиев и Полина Спасова е реалност. Факт, за който обаче Джизъса до неотдавна не подозираше. Футболистът си кюташе в Сървайвър и смяташе, че женичката му го чака добродушно и чинно вкъщи, само че...

Оказа се, че велинградчанката, която скоро имаше рожден ден, е изпратила дълго и обстоятелствено писмо до Сървайвър, в което афишира решението си на Благой. И не, това не е пиар, тъй като Поли си е направила труда да отстрани и татуировката си с името му, което знаем, че не е елементарно.

След като научава за писмото и за решението на благоверната си да го изрита като пес от живота си, Георгиев полудява. Не е ясно дали от екипа на продукцията ще решат да покажат фрагментите, с цел да си вдигнат рейтинга, само че на феновете сигурно ще е повече от забавно да видят по какъв начин прословутият коцкар си получава заслуженото.

Самата Полина написа в писмото си, че свадите посред им са почнали много преди заминаването му за Сървайвър, а на самото летище той даже не я е прегърнал, нито целунал за сбогом. Подобно грозно отношение би наранило всяка жена при все, че по този начин нареченият ти брачен партньор няма да те види с месеци.

" Не, няма да пилея живота си, с цел да бъда до мъж, който не ме прави щастлива. Бракът ни завърши, искам му шанс! А моят ме чака ", безапелационна е Полина.

Тагове: Полина Спасова благой георгиев Джизъса развод Сървайвър Благой Георгиев и Полина Спасова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР