Развитието на технологиите характеризира 21-ви век. Иновациите не спират и

...
Развитието на технологиите характеризира 21-ви век. Иновациите не спират и
Коментари Харесай

Старт на кариера в ИТ сектора - безплатен семинар от ADVANCE ACADEMY

Развитието на технологиите характеризира 21-ви век. Иновациите не стопират и са в съвсем всеки един бранш, като тяхното адаптиране от бизнесите е довело до скок в търсенето на умения като програмиране и софтуерно тестване.

Този петък, 01 септември от 18:30ч., най-голямата ИТ академия в Източна България, Advance Academy, кани всеки, който желае да разбере от първа ръка за едни от най-търсените специалности, да участва на БЕЗПЛАТНИЯ семинар –. По време на събитието ще обсъдим какъв брой старания коства да станеш програмист без предходен опит и какъв брой време лишава процеса от сполучливо приключил курсист до стажант или Junior програмист. Освен това, ще обсъдим и по какво се разграничава софтуерното тестване от програмирането. В семинара ще вземат участие програмисти, QA експерти и преподаватели в Академията.

Също по този начин ще можете да се запознаете с другите професионални стратегии, които започват през септември, ще обсъдим преимуществата им, настоящите технологии и трендовете в ИТ, с какво се разграничават обособените програмни езици и в кои браншове се употребяват. Ще обсъдим ролята на Quality Assurance експерта и за какво е толкоз значима при основаването и създаването на всеки един програмен продукт. В края на събитието, в случай че към момента не сте сигурни кой програмен език е точният за вас и дали програмирането е вашето предопределение, ще можете да разговаряте с преподавателите на академията и да зададете вашите въпроси.

Професионалните стратегии на Advance Academy могат да бъдат първата стъпка към нова кариера в ИТ бранша за доста хора. Сектор, в който работят над 80 000 души и който ще сътвори над 35 000 нови работни места до 2026г. С тези стратегии, академията има за цел да ви даде нужните познания и на практика умения за работа с най-търсените софтуерни технологии.

Програмите, които ще бъдат показани по време на семинара са:

За повече информация и записване за семинара в Advance Academy, можете да се обадите на телефон 0889990030, на email – [email protected] или на линка – .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР