Развитието на спортните дейности сред подрастващите в детските градини и

...
Развитието на спортните дейности сред подрастващите в детските градини и
Коментари Харесай

Развитието на спорта сред подрастващите акцент на среща при кмета на район „Източен“

Развитието на спортните действия измежду подрастващите в детските градини и учебните заведения в регион „ Източен “ бе акцент на планувана среща, която се организира през днешния ден в районното кметство.
Прочетете още
„ За развиването на спорта измежду децата би трябвало да се работи поредно, тъй като спортът е здраве и учи на добра дисциплинираност. За това е значимо развиването му в ранна детска възраст. Ние в регион „ Източен “ поддържаме провеждането на повече спортни действия и събития, свързани с развиването на децата “, съобщи кметът на регион „ Източен “.

В срещата участваха Огнян Златков -председателя на Зоналния съвет /ЗС/ на БФС – зона Пловдив, Алексей Киричек - изпълнителен шеф на ПФК „ Ботев - Пловдив “, Трифон Пачев -директор на Академия на ПФК „ Ботев - Пловдив “ и Денислав Аксиев – отдел маркетинг на ПФК „ Ботев – Пловдив “. В диалозите се включиха и заместник-кметовете Станислава Лулчева и Николай Мадански.

Огнян Златков увери, че от ЗС на БФС – зона Пловдив са подготвени да оказват помощ за организирането на спортни игри и събития за деца и възпитаници за разпространение на спортните действия измежду подрастващите.

Стадион „ Христо Ботев “, както и пространствата към него, могат да бъдат чудесна локация за позиционирането и развиването на спортни и културни действия, показа Алексей Киричек.

Директорът на академията на ПФК „ Ботев “ Трифон Пачев съобщи, че работят интензивно за приобщаването на подрастващите към спортните действия и основаването на футболисти от ранна детска възраст.

Всички участници в срещата се сплотиха към общата концепция да си партнират в провеждането на разнообразни събития, в които спортът намира своето място под формата на занимателни спортни игри или разнообразни шампионати, тъй че да обхване другите възрастови групи.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР