Разузнаването на британските военно-въздушни сили е прихванало подозрително съобщение, отправено

...
Разузнаването на британските военно-въздушни сили е прихванало подозрително съобщение, отправено
Коментари Харесай

Британско разузнаване прихванало секретно послание до Москва в деня на отряването на Скрипал

Разузнаването на английските военно-въздушни сили е прихванало съмнително известие, отправено към Русия в деня на отравянето на Сергей Скрипал и щерка му Юлия, заяви Daily Express като се базира на лични източници.

Съобщението било изпратено на 4 март от регион, покрай сирийската столица Дамаск до Москва. В него се казвало, че " пратката е доставена " и двама души " сполучливо се насочиха към изхода ".

Впоследствие са били тествани всички прихванати известия и е намерено още едно, за което се допуска, че е обвързвано с последното. Съдържанието му обаче не се разкрива. Двете " находки " са били докладвани в щаб-квартирата на английското " електронно разузнаване " - Центърът за държавни връзки в Челтнъм откакто станало известно за офанзивата против Скрипал, показва още изданието.

Засега няма публично удостоверение от управляващите на тази информация. По данни на Daily Express, тези данни са част от неогласената от английското държавно управление информация, въз основата на която то разгласи, че най-вероятно Русия стои зад отравянето на някогашния воен сътрудник и щерка му.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР