Разумно е сега парламентът да вземе решение по внесения Законопроект,

...
Разумно е сега парламентът да вземе решение по внесения Законопроект,
Коментари Харесай

Атанасова за дерогацията: МФ е контролирало доставките на нефт, има съмнителни претоварвания в открито море

Разумно е в този момент Народното събрание да вземе решение по импортирания Законопроект , за който повече от година и половина ГЕРБ упорства. Това съобщи Десислава Атанасова,  откакто представителите на партията напуснаха изключителното съвещание на Съвета по сигурността.

Според нея е безусловно безпредметно оставането на представители на ГЕРБ на съвещанието, тъй като всичките им опасения, които през всичките тези месеци изразявали, за следващ път през отчетите на службите са се удостоверили. 

" Стана ясно, че Министерството на финансите е направлявало доставките на модифицирана продукция във връзка дерогацията , къде се реализират, че има някакви съмнителни претоварвания в намерено море се удостовери ", сподели тя.

" Искам да повторя, че не в тридневен период , а още през вчерашния ден " Лукойл " са били подготвени да преминат на напълно неруски петрол , с понижен потенциал на работа, който е задоволителен да задоволи страната с горива. На срещата стана ясно, че все пак, че санкционният режим и дерогацията разрешават горива от съветски генезис разрешават да се продават единствено в страната и Украйна, повече от 50% от създадените горива са изнасяни в целия свят. Има десетки танкери , които са претоварвани в намерено море и не се знае крайната им дестинация. Това е скандално ", съобщи Делян Добрев от ГЕРБ.

Припомняме, че  премиерът Николай Денков свика изключително съвещание на Съвета по сигурността към Министерския съвет във връзка импортирания в Народното събрание план на Закон за изменение на Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения предвид на дейностите на Русия, дестабилизиращи обстановката в Украйна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР