Разтвор с ябълков оцет при болка в стъпалата и гъбички

...
Разтвор с ябълков оцет при болка в стъпалата и гъбички
Коментари Харесай

Разтвор с ябълков оцет при болка в стъпалата и гъбички по ноктите

Разтвор с ябълков оцет при болежка в стъпалата и гъбички по ноктите

Много постоянно стъпалата са много чувствителни и по тази причина би трябвало да се грижите за тях, изключително диабетиците. Хората, страдащи от диабет са чувствителни към всевъзможни рани, защото те постепенно зарастват и могат да бъдат рискови.

Затова, постоянно носете подобаващи обувки. Обувките би трябвало да бъдат комфортни за носене, а пръстите в тях, би трябвало да бъдат комфортно разпределени, тъкмо както и когато са боси.

Освен това, хигиената на краката е доста значима и не забравяйте да ги подсушавате добре след всяко измиване.

Защо е значимо краката ви да са сухи? Защото влагата и топлината са чудесна среда за развиване на гъбични инфекции и в случай че ги оставите влажни, изключително влажни и затворени в обувките, доста елементарно може да се развие зараза.

Ако тази инфекции към този момент се е появила или сте забелязали зачервяване към ноктите на пръстите на стъпалата, вижте по какъв начин можете да почистите добре краката си и да се избавите от токсините.

Вземете един леген и напълнете две трети от него с топла вода. Останалата една трета допълнете с ябълков оцет.

Потопете краката си в този разтвор за 30 минути. След това изплакнете ги и ги избършете добре с мека забрадка. Веднага ще забележите усъвършенстване.

Тази процедура оказва помощ и при болки в стъпалата и при гъбични инфекции.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР