Разтрогналият преди няколко дни с Лозана - Валери Божинов, коментира

...
Разтрогналият преди няколко дни с Лозана - Валери Божинов, коментира
Коментари Харесай

Валери Божинов: Идеята за Левски ме запали, мое идване би помогнало на клуба!

Разтрогналият преди няколко дни с Лозана - Валери Божинов, разяснява обстановката си все още. Нападателят приказва за престоя си в швейцарския клуб, както и за Левски.

" Когато пристигнах в Лозана, преди да подпиша, приказвах с треньора. Обясних му, че нуждая се да имам към себе си футболисти с темперамент, качества, упоритости да се борят на огромно равнище. Те ми викаха: " Да, да. Ще го създадем ".Не се стигна до такава степен да се вземат играчи, а ми дадоха обещание, че ще се вземат футболисти на доста добор равнище, с които да се борим за челните места. Аз му споделих, че с цел да действа моята игра, би трябвало да има играчи с качество, темперамент и упоритости ", съобщи Божинов за " Канал 3 ".

 Валери Божинов за Левски: Познавам Делио Роси, приказвам италиански... Ще преговаряме!
Валери Божинов за Левски: Познавам Делио Роси, приказвам италиански... Ще преговаряме!

Спас Русев му разрешил да тренира с тима

" Нормално е. Все отново това е огромен клуб (б.а. - приказва към този момент за Левски). Такъв би трябвало да е методът. Не може през днешния ден да взема решение някой и добре, пристигам. Няма по какъв начин. И аз да съм, без значение какъв брой уважаваш един човек, обикновено е да се подхожда по този начин. Все отново нямам контракт. Не го укривам, че Левски ми е на сърцето. В България съм играл единствено за този клуб. Чувствам, че доста ми е дал като почитатели, атмосфера, упоритост да се бориш, да се раздаваш. Това е една огромна синя концепция, която ме възпламени ", добави още Божинов по отношение на недопускането му да тренира с отбора от " Герена ".

" Дали ще се стигне до трансфер е Божа работа. Това е нещо, което и управлението би трябвало да го желае, и футболистът да го желае. В момента едно мое идване на " Герена " може би би помогнало и на Дели Роси, и на футболистите ", приключи острието.

 Валери Божинов няма да тренира с Левски
В Левски взеха решение за Валери Божинов

Нападателят е свободен сътрудник, откакто напусна Лозана
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР