Разтърсваща изповед на близките на убитата в столичния квартал "Надежда"

...
Разтърсваща изповед на близките на убитата в столичния квартал "Надежда"
Коментари Харесай

Близка на убитата Дарина: Викторио я заплашваше, предния ден беше публикувал на стената си две жалейки

Разтърсваща изповед на околните на убитата в столичния квартал "Надежда " Дарина. Убийство от възприятие за благосъстоятелност. Предварително планувано. След голям брой закани, настояват околните на младата жена пред Нова телевизия.

Предния ден Викторио беше разгласил на стената си две жалейки. Той идва при детето да го види с револвер. Аз ви запитвам, кой идва да си види детето с револвер отвън работа. Значи тези жалейки са били за него и за нея - за Виктория и за Дарина. Той е пристигнал да я убие и да се самоубие. Детето е убито по простъпка, счита Валерия Филкова, близка на фамилията.

Дни преди убийството Дарина се страхувала да спи сама с щерка си в жилището им в "Надежда ". Леля ѝ описа, че е оставала да спи при нея, когато родителите ѝ не са имали опция.

Има аудиозаписи на телефона ѝ. Той я заплашваше с това, че ще инсценира злополука или рухване на майката от балкона, до момента в който простира и такива всякакви неща. Самата Дари я молихме неведнъж да подаде тъжба в полицията, само че тя не го направи. Страхуваше се за майка си и татко си, споделя още Валерия Филкова.

Викторио изолирал младата жена от родителите и от приятелите ѝ, твърди още лелята на Дарина. Близките ѝ упрекват таксиметровия водач за това, че не е взел детето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР