Разтърсваща история за положението си в Турция и Гиресунспор разказа

...
Разтърсваща история за положението си в Турция и Гиресунспор разказа
Коментари Харесай

Бивш играч на ЦСКА живее кошмар в Турция и се страхува за живота си

Разтърсваща история за ситуацията си в Турция и Гиресунспор описа някогашният футболист на . Той разкри, че претърпява някакъв непонятен за него тормоз от страна на управлението и че се опасява за физическата си целокупност.
Санкаре описа пред " L`Equipe ", че не знае от какво е провокирано жестокото отношение към него от управлението на клуба, за който е изиграл единствено един мач. " Чувствам, че климатът е неприятелски. Наистина се тормозя за моята сигурност ", сподели той. Футболистът споделя, че отива в подготвителния център, където е личност нон грата, със " боязън в стомаха ".
32-годишният французин признава, че е получил опасност от президента на своя клуб. Преди няколко дни той му е споделил: " Задържах почитателите от много време. Оттук нататък, в случай че нещо Ви се случи, това към този момент няма да е мой проблем ". Преди това спортният шеф го е помолил да върне ключовете от жилището, който населява, и от колата, която кара. Когато не ги получава, шефът прекъсва електрическото зареждане в жилището. Сега Санкаре мизерства и си зарежда телефона в колата, тъй като няма ток.
Адвокатът на футболиста Ме Саид Харир го е посъветвал да не остава в никакъв случай самичък и да стои на публични места. Бившият халф на ЦСКА разкрива още, че след единствения му мач за Гиресунспор е бил санкциониран без пояснение. " От един миг започнаха да ме глобяват за всичко, без да ми дават пояснение ", показва французинът, а сътрудникът му загатва за санкция, която подхожда на цялата му месечна заплата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР