Разтърсванията на малкия екран се очакват отново от този петък,

...
Разтърсванията на малкия екран се очакват отново от този петък,
Коментари Харесай

Голямо сътресение на BBC беше разкрито през Великденския уикенд, тъй като предаванията бяха отменени

Разтърсванията на дребния екран се чакат още веднъж от този петък, защото Великденският уикенд стартира с анулирания и отлагания, като се стартира от BBC One.

Beyond Paradise по-специално ще бъде преместен от нормалния си слот от 20:00 часа, излъчвайки се сред две рестартирания на Ловци на духове в 21:00 часа.

Това следва неотдавнашния старт на втория сезон на трагичния сериал, който отпадна в петък, 22 март, по BBC One с имена като Сали Бретън, Дилън Луелин и Крис Маршал, които още веднъж извършват съответните си функции.

Излъчващият оператор ще излъчи отделението „ Смърт в парадайса “ сред кино лентата от 2016 година на франчайза „ Ловци на духове “ и продължението му от 2021 година „ Ловци на духове: Животът след гибелта “, като и двата ще се появят надлежно на нашите екрани от 19:05 и 22:30.

Ще се изисква повече самообладание от телевизионните почитатели, защото това разклащане ще принуди постоянните фенове на RuPaul's Drag Race UK vs The World да изчакат, преди да могат да се настроят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР