Разследващият журналист Христо Гешов, който беше в неизвестност, е открит.

...
Разследващият журналист Христо Гешов, който беше в неизвестност, е открит.
Коментари Харесай

Разследващият журналист Христо Гешов е открит

Разследващият публицист Христо Гешов, който беше в неопределеност, е открит. В момента той е в полицията в Монтана и дава показания. Това сподели основният редактор на врачанското издание " Зов нюз " Мария Димитрова пред Mediapool. Гешов работи за изданието.

Случаят с изгубването му е от вторник. Сигналът, че Христо Гешов е в неопределеност е подаден към 15 часа от майка му и сестра му, откакто са се обезпокоили, че нямат връзка с него, описа Димитрова.

Разследвания на Христо Гешов доведоха до обвинявания и премахване от служба на кмета на Червен бряг Данаил Вълов. Става въпрос за санирането на къщите на топ общинари с европейски пари и разпределяне на " топъл обяд " по европрограма на обществено слаби от общината от компания, обвързвана с кмета на града. 

Последното следствие на Христо Гешов беше обвързвано с нелегално ВиК в Троян. След него последваха закани против Гешов и той е получил полицейска отбрана, сподели Димитрова.

По думите ѝ по-късно следствие против Гешов са почнали офанзиви в уеб сайтове, чиято благосъстоятелност се свързва с кръга на Делян Пеевски. През последните дни това оклеветяване ескалира с извънредно гнусни оскърбителен материали, които Христо преживяваше доста тежко и мислеше да се отхвърля от специалността, сподели Мария Димитрова.



Миналото лято Христо Гешов беше пребит в Червен бряг, само че и до през днешния ден причинителите остават незнайни.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 2 минути) Рейтинг: 36542 | Одобрение: -41923 Изглежда малко са го били. Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL) //// Родствени страни към Балканите: BG, RO, MK, HR, HU, AL, KOS. По света наши родственици: TAT, DAG, IR, AFG. HTTP://protobulgarians.comShqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР