Разследващите убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге в Делта хил

...
Разследващите убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге в Делта хил
Коментари Харесай

Съпругата на Удо Ланге е посочила извършителя на убийството

Разследващите убийството на швейцарския предприемач Удо Ланге в " Делта хил " са стигнали до обвинения причинител след показания на брачната половинка на Ланге - Елизабет.

Информацията беше публикувана първо от " 24 часа ", които се базират на " значим човек в Министерство на вътрешните работи ", като разкриват информация от свидетелските показания на дамата пред арбитър.

Според данните - тя е оповестила, че убийството е осъществено на 11 август вечерта, само че е отказала да даде информация дали хипотетичният нападател е работил самичък или тя му е помогнала.

Във вторник обвиненият Борислав Панев се яви пред арбитър поради мярката си за неотклонение, а адвокатката му разгласи, че до този миг не е осведомена с показанията на брачната половинка на Удо Ланге.

Съдът е разрешил спиране на съвещанието, с цел да може отбраната на обвинения да се осведоми за данните от разпита - става известно, че медиите са съобщили детайлите от него преди юристите.

Няма изясненост по кое време Елизабет е арестувана и по кое време е пусната на независимост. До момента тя няма повдигнато обвиняване.

Обвиняемият Панев е съобщил пред съда, че е имал " близки " връзки със брачната половинка на Удо Ланге, въпреки че живее с друга жена на фамилни начала и има дете от нея.

" 24 часа " оповестиха, че 57-годишният задържан мъж има остарели присъди, само че е оправдан по всяка от тях и все още се води с чисто престъпно досие.

Първоначалните данни за убийството сочат, че то е осъществено с шило, което е пробило врата и белия дроб на жертвата. Удо Ланге е умрял от вътрешен кръвоизлив.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР