Разследването срещу апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров е започнало

...
Разследването срещу апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров е започнало
Коментари Харесай

Иван Портних подал сигнала срещу апелативния прокурор на Варна за подкуп

Разследването против апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров е почнало със сигнал в КПКОНПИ, подаден от И.П., който е лице, заемащо отговорно служебно състояние в община Варна, оповестяват от Софийската градска прокуратура.
Прочетете още

Това е кметът на града Иван Портних, съобщи " 24 часа ". Той е алармирал за пожелан и получен от Чавдаров рушвет. КПКОНПИ е предало материалите в Софийскат аградска прокуратура, където незабавно е почнало следствие.

Още във вторник арбитър от Софийски градски съд е разрешил претършуване и изземвания от жилището и служебния кабинет на Владимир Чавдаров. 

В хода на следствените дейности в жилището са открити 271 муниции - бойни патрони с друг кабилър, съхранявани без съответно позволение. В служебната каса на магистрата са открити и конфискувани огромна сума пари – 49 хиляди евро и 20 хиляди лева

Събраните материали се рапортуват на наблюдаващия прокурор в СГП, който ще извърши преценка дали са налице предпоставките по член 219, алинея 1 от Наказателно-процесуален кодекс за привличане на обвинен.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР